Politica de confidentialitate / Privacy policy

Drivesafe.ro si aplicatia mobila Drivesafe - sunt proprietatea S.C. VIRTUALBOX S.R.L. si operate de aceasta, inregistrata cu Nr.Reg.Com: J40/6628/2016, CIF: 36052736, cu sediul in Str. Calea Crangasi 8-10, Cam2,Bl18A, SC B, Et 2, Ap 56, Sector 6, BUCURESTI, cod postal 060336.
Folosirea paginii de internet www.drivesafe.ro cat si a aplicatiei mobile Drivesafe (inclusiv vizitarea acesteia, înregistrarea, folosirea serviciilor oferite de S.C. VIRTUALBOX S.R.L.) implica acceptarea în totalitate si neconditionata a politicii de confidentialitate.
Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
S.C. VIRTUALBOX S.R.L. respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. VIRTUALBOX S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. VIRTUALBOX S.R.L. in conformitate cu urmatoarele scopuri: Datele colectate: In vederea indeplinirii scopului site-ului Drivesafe.ro de a furniza oferte si emitere de polite de asigurare, datele furnizate de client/utilizator site-ului Drivesafe.ro sunt transmise catre Asiguratorii parteneri, platformele brokerului de asigurare, companiile partenere folosite in identificarea informatiilor inscrise in documentele incarcate in site, institutii ale statului pentru raportari si verificari.
Refuzul dvs. de a comunica datele determina imposibilitatea finalizarii comenzilor si emiterea politelor de asigurare.
Pentru intrebari si sesizari legate de politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal, ne puteti contacta la contact@drivesafe.ro.